You are here

Day one - Wednesday, October 10th
1:00
Risk Management
120 MINUTES
Room 802
Kathy Hollingsworth
Matthew Rader
5:30
Welcome Reception & Conference Registration
Day two - Thursday, October 11th
7:30
Networking & Continental Breakfast
8:30
30 MINUTES
Susan Carty
Mary Dwyer
9:00
75 MINUTES
Frank Sesno
10:15
BREAK
10:30
Generational Trends
75 MINUTES
Room 800
Abby Baric
Emily Churchill
Anna McCloskey
Diversity
75 MINUTES
Room 710
Yesenia Ayala
Hernando Sevilla-Garcia
Advising & Program Development
75 MINUTES
Room 830
Stacy Fischer
Rob Hallworth
Research & Career Benefits
75 MINUTES
Room 700
Carrie Rackers Cunningham
Jamie Weaver
12:00
LUNCH
1:00
IES ABROAD BUSINESS MEETING
1:45
75 MINUTES
5th Floor Crystal Room
3:00
BREAK
3:15
Research & Career Benefits
75 MINUTES
Room 820
Lydia Carr
Matthew Helfond
Marlowe Padilla
Whitney Westley Fisher
Generational Trends
75 MINUTES
Room 800
Maureen Desorcie
Eliza Leland
Aja Ringenbach
Generational Trends
75 MINUTES
Room 700
Oussama El Addouli
John Ockey
Morten Solvik
Research & Career Benefits
75 MINUTES
Room 830
Kate Bryant
Tara Johnson
5:30
270 MINUTES
Museum of Broadcast Communications, 360 N State St, Chicago, IL 60654
Day three - Friday, October 12th
7:30
NETWORKING & CONTINENTAL BREAKFAST
8:45
Diversity
75 MINUTES
Room 700
Marcus King
Hernando Sevilla-Garcia
Advising & Program Development
75 MINUTES
Room 800
Sara Kuhlman
Elvira Munoz
Robin Pipkin
Advising & Program Development
75 MINUTES
Room 830
Gemma McGrath
Jay Moran
Michael Steinberg
Risk Management
75 MINUTES
Room 710
John Hudson
Chantal Omloo
Matthew Rader
10:00
BREAK
10:30
Research & Career Benefits
75 MINUTES
Room 800
Lee L'Hote
Scott Lyngaas
Generational Trends
75 MINUTES
Room 700
Cesar Alegre Alsina
John Hudson
Mark Rush
Natanya van der Lingen
Advising & Program Development
75 MINUTES
Room 710
Nicole Granacki
Christine Pearson
Advising & Program Development
75 MINUTES
Room 820
Marisa Grover Mofford
Anthony Lagrin
Angela Liu
Qingyao Tang
12:00
LUNCH
12:45
60 MINUTES
Clint! Runge
1:45
45 MINUTES
Victoria Bruick
Lee L'Hote
Amy Ruhter McMillan
Marlowe Padilla
Kiah Zellner-Smith
2:30
15 MINUTES
Susan Carty